Website GoudaSportstad officieel gelanceerd

Hans Walthie (links) en Aafke van Leeuwen onthullen symbolisch de nieuwe website

Op woensdag 31 januari 2018 is de website GoudaSportstad, opvolger van Goudanet.Sportstad, officieel gelanceerd in de studio van RTV Gouwestad. Sportwethouder Jan-Willem van Gelder zou de openingshandelingen verrichten, maar hij was geveld door de griep. Eerste gast, tweevoudig wereldkampioen jiu-jitsu en sportvrouw van Gouda 2017, Aafke van Leeuwen, nam de honneurs prima waar.

Eerst hield Hans Walthie een korte inleiding, waarin hij het belang van de website voor het vastleggen van de historie van de Goudse sport benadrukte en mensen opriep hun verhalen in te sturen of te vertellen. Verder dankte hij de GoudaPot voor hun steun bij de overgang van Goudanet.Sportstad naar GoudaSportstad en Peter Paul Kloosterman (2pk) voor het mooie ontwerp van de website en RTV Gouwestad voor deze door hen geboden gelegenheid en wellicht nog toekomstige.

Samen met Hans Walthie onthulde Aafke van Leeuwen daarna de nieuwe website. Vervolgens vond er een geanimeerd gesprek tussen hen plaats in het kader van de serie “Met GoudaSportstad aan tafel” (zie apart verslag). RTV Gouwestad maakte opnamen van de lancering en het gesprek, die later zullen worden uitgezonden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.