Gesprekken bij opening Groenhovenbad (2013)

Tijdens het openingsweekeinde van het nieuwe Groenhovenbad, hield Goudanet een gesprek in de serie “Met Goudanet aan tafel’ en ditmaal op lokatie. Tijdens de open zaterdag 20 april 2013, genoot Goudanet van de gastvrijheid van Sport.Gouda, dat een ruimte beschikbaar stelde.

Gesprek dl. 1: over het verleden

Gesprek dl. 2: over de toekomst

 

Fotoalbum

. Op initiatief van Piet Huisman werd hier door gespreksleider Hans Walthie gesprekken gevoerd met tweemaal een groep van drie watersporters. Zoals gewoonlijk werden de gesprekken opgenomen en zijn te bekijken.

Het eerste gesprek werd gevoerd met Loek Bertels (Waterpolo; GZC), Ton Mooijenkind (Goudse Reddingsbrigade) en Henk Lambert (De Goudse Sportduikers). Hierin werd vooral teruggekeken op hun sportieve verleden en de wijze waarop zij hun watersport moesten bedrijven.

Vlnr Ton Mooijenkind, Hans Walthie, Loek Bertels en Henk Lambert
Vlnr Ton Mooijenkind, Hans Walthie, Loek Bertels en Henk Lambert

 

Bij het tweede gesprek zaten aan tafel Aad Agten (De Goudse Peddel), Margot Ditmars (voorzitter GRB) en Eijmert Kleijn (voorzitter De Goudse Sportduikers). Dit deel van het gesprek ging over de verwachtingen over wat het in gebruik nemen van dit grote zwembad voor deze verenigingen zou kunnen gaan betekenen.

Vlnr Aad Agten, Hans Walthie, Margot van Ditmars en Eijmert Kleijn
Vlnr Aad Agten, Hans Walthie, Margot van Ditmars en Eijmert Kleijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.